Bli med på barnedrill

Vi tar inn nye barnedrillere denne våren. Treningene starter i januar og de to første timene er gratis. 

Tid: Tirsdager kl. 17:00-17:45
Sted: Skjærgårdshallen i Langesund
Pris: Kr. 750,- per halvår (inkl. forsikring gjennom NMF)

Dette semesteret introduserer vi turn til timene. Hver time starter med 20 min turn, før vi går over til drill. Elevene lærer seg flere korte programmer hvor vi bruker musikk fra Barne-TV. Barnedrillerne har oppvisning på Vårdrill i mars og på sommeravslutningen i juni. I tillegg får de tilbud om å gå i 17. mai toget enten på Stathelle eller i Langesund.

Det er ingen krav til spesielt utstyr, men vi anbefaler at de møter i treningstøy eller ballerinakjole, joggesko eller turnsko og at håret settes opp i en hestehale. Det kan også være lurt å ta med en drikkeflaske med vann.

Les mer om medlemskap i Stathelle drill her.

Har du spørsmål, ta kontakt med Henriette Adine Tørjesen på tlf. 90 19 19 52 eller e-post henriette.adine@gmail.com

Velkommen til oss!