Bli medlem

Stathelle Drill har tilbud til jenter og gutter i alle aldre og på alle nivåer. Enten du er helt fersk eller har drillet før, er du hjertelig velkommen til å drille hos oss!

Aspiranter
Vi tar inn nye aspiranter og ønsker alle 5-7 åringer velkommen til oss.

Tid: Onsdager kl. 17:00-18:00
Sted: Stathelle barneskole, gymsalen
Pris: Kr. 1 250,- per halvår (inkl. forsikring gjennom NMF)

Elevene lærer seg flere korte programmer hvor vi bruker musikk fra Barne-TV. Aspirantene har oppvisning på Vårdrill i mai og på sommeravslutningen i juni. I tillegg får de tilbud om å gå i 17. mai toget enten på Stathelle eller i Langesund.

Det er ingen krav til spesielt utstyr, men vi anbefaler at de møter i treningstøy eller ballerinakjole, joggesko eller turnsko og at håret settes opp i en hestehale. Det kan også være lurt å ta med en drikkeflaske med vann.

Generell info

Vi starter nye kurs hver høst, og har fast inntak i august. Vi har drilltreninger på Stathelle og i Langesund, men har medlemmer fra hele Grenland.

Våre treninger følger skoleåret og vi sender faktura i begynnelsen av høst- og vårsemesteret. De første 2 treningene er prøvetimer og uforpliktende.
Utøveren får låne drillstav og stiller i treningstøy. De aller yngste syns ofte det er stas med ballerinakjole eller skjørt, og det er selvsagt ok.
Husk å sette opp håret og ta med vannflaske på trening.


Innmelding og spørsmål om innmelding sendes på e-post til – henriette.adine@gmail.com

Husk barnets navn, fødselsdato, adresse, samt tlf. nr. til foresatte. 

Vi tar kontakt per e-post etter innmelding, og ser frem til å høre fra dere!

Velkommen til oss! 🙂