Bli medlem

Stathelle Drill har tilbud til jenter og gutter i alle aldre og på alle nivåer. Enten du er helt fersk eller har drillet før, er du hjertelig velkommen til å drille hos oss!

Vi starter nye kurs hver høst (barnedrill hvert halvår), og har fast inntak i august. Vi har drilltreninger på Stathelle og i Langesund, men har medlemmer fra hele Grenland.

Våre treninger følger skoleåret og vi sender faktura i begynnelsen av høst- og vårsemesteret. De første 2 treningene er prøvetimer og uforpliktende.
Utøveren får låne drillstav og stiller i treningstøy. De aller yngste syns ofte det er stas med ballerinakjole eller skjørt, og det er selvsagt ok.
Husk å sette opp håret og ta med vannflaske på trening.

Barnedrill

Vi tar inn nye barnedrillere og ønsker alle 4 og 5-åringer velkommen til oss.

Tid: Tirsdager kl. 17:00-17:45
Sted: Skjærgårdshallen i Langesund
Pris: Kr. 750,- per halvår (inkl. forsikring gjennom NMF)

Dette semesteret introduserer vi turn til timene. Hver time starter med 20 min turn, før vi går over til drill. Elevene lærer seg flere korte programmer hvor vi bruker musikk fra Barne-TV. Barnedrillerne har oppvisning på Vårdrill i mai og på sommeravslutningen i juni. I tillegg får de tilbud om å gå i 17. mai toget enten på Stathelle eller i Langesund.

Det er ingen krav til spesielt utstyr, men vi anbefaler at de møter i treningstøy eller ballerinakjole, joggesko eller turnsko og at håret settes opp i en hestehale. Det kan også være lurt å ta med en drikkeflaske med vann.

Innmelding og spørsmål om innmelding sendes på e-post til – henriette.adine@gmail.com
Husk barnets navn, fødselsdato, adresse, samt tlf. nr. til foresatte. 

Vi tar kontakt per e-post etter innmelding, og ser frem til å høre fra dere!

Velkommen til oss! 🙂