Trenere


Kjersti Vrålstad
Kjersti startet i Stathelle Drill som 6-åring og har tatt en rekke NM titler. Hun har vært på det norske landslaget i drill, samt deltatt i flere EM og VM i drill. Hun har vært leder og trener i Oslo Drill i nærmere 10 år, og er godkjent drillinstruktør og dommer. Kjersti har nylig flyttet “hjem” etter studier og jobb i Trondheim, USA og Oslo, og jobber nå som Salgssjef Innland i NCC.


Henriette Adine Tørjesen
Henriette startet i Stathelle Drill som 7-åring og har tatt rekke NM titler.Hun har vært på det norske landslaget i drill, samt deltatt i flere EM og VM i drill. Hun er en av grunnleggerne av Oslo Drill, og var Sportslig Leder i klubben i 10 år. Henriette er godkjent drillinstruktør og dommer, og er valgt inn i Forbundsstyret i Norges Musikkorps Forbund (NMF) for perioden 2018-2020. Hun har jobbet 8 år som Toppidrettsansvarlig i Norges Danseforbund og jobber nå med digital markedsføring og salg i Cathwell.

Malin Eikåsen 
Malin er tidligere utøver i Stathelle Drill. Hun har konkurrert i en årrekke, vært på landslaget og deltatt i EM og VM.
Hun har undervist i flere år i Stathelle Drill.  Malin er alltid blid og støttende. Hun har ansvaret for våre sosiale medier, mikser musikk og fikser hår til konkurranser.

Thomine Mustad Sørensen
Thomine underviser i både solo og duett i klubben. Hun har vært utøver i Stathelle Drill i en årrekke og konkurrert på regionalt og nasjonalt nivå.